Το Καπνισμένο Τσικάλι
 

Περιγραφή Το Καπνισμένο Τσικάλι

”Καπνισμένο τσικάλι” ένα πατροπαράδοτο Κρητικό μαγειρειό. Ο Αλέξανδρος Μιχελουδάκης -και ο γιός του Γιάννης φυσικά, είναι η ψυχή και ήχος του χώρου. Ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη για σπουδές και παράλληλα έπαιζε λύρα, όμως η αγάπη του για την Κρήτη και το καλό παραδοσιακό Κρητικό φαΐ τον έκαναν να δημιουργήσει το ”Καπνισμένο τσικάλι”
Η Κρητική φιλοξενία γνωστή σε όλους μας σε κατακλύζει με την πρώτη επαφή.
Οι επιλογές πολλές και λαχταριστές. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Τι προτείνουμε? Χοχλιούς μπουρμπουριστούς γιατί που αλλού θα φάτε χοχλιούς εκτός από το ”Καπνισμένο τσικάλι”? Πατάτα λαδορίγανη, καλτσούνια Ρεθυμνιώτικα και τον ξακουστό πια Κρητικό ντάκο. Τα Κρητικομαγειρέματα τελειωμό δεν έχουν! Αρνί μπούτι αντικριστό οφτό, Κοντοσούβλι λαιμός χοιρινός και άλλα πολλά συνθέτουν την πλούσια κουζίνα του τσικαλιού…
Το φαγητό σας θα συντροφεύσει το γνήσιο Κρητικό κρασί ή η παραδοσιακή τσικουδιά! Τέλος, για επιδόρπιο, χαλβά σιμιγδαλένιο και τραγούδια από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Μιχελουδάκη θα σας κάνει να μεταφερθείτε νοητά στο ομορφότερο νησί της Μεσογείου, την Κρήτη.
ήντα κάνετε? Ακόμα εδώ είστε?
Τύπος εστιατορίου:

Ταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Τοπική Ελληνική, Κρητική

Εύρος τιμής:

20€-25€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

210 6042990

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Λαυρίου 43, Κάντζα 15351 - 15351

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: