Περιγραφή Όθωνας

Στον ίδιο χώρου όπου από το 1930 λειτουργούσε η κρασοταβέρνα του Δαμανού (όπου η πελάτες πλήρωναν το κρασί τους ανάλογα με τη διαφορά του βάρους τους που προέκυπτε από την είσοδό τους έως το τέλος της παραμονής τους) στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκετε σήμερα η ταβέρνα εστιατόριο ”Όθωνας”.

Εκεί θα βρεί ο επισκέπτης αυθεντική κρητική κουζίνα, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, καθώς και δημιουργική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και κρεατικά στη σχάρα. Όλα τα πιάτα έχουν την προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη Όθωνα Χριστουδάκη.

Τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου  Όθωνα στο Ρέθυμνο (αρνάκι με αγκινάρες, στάμνα, αγκινάρες με κουκιά, φάβα, χοιρινό φιλέτο με μέλι και καρύδια) ο πελάτης μπορεί να τα απολαύσει σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή διακόσμηση -κειμήλια της οικογένειας από το 1930 όπως η παλιά ραπτομηχανή, ο κόκκινος παραδοσιακός καναπές κτλ, με καρέκλες από ξύλο ελιάς και πίνακες που απεικονίζουν το παλιό Ρέθυμνο.

Η οινοθήκη του εστιατορίου Όθωνα στο Ρέθυμνο περιλαμβάνει ποικιλία καλών εμφιαλωμένων κρασιών όπως και χύμα κρασί και κρασί βιολογικής καλλιέργειας...

Τέλος πιάτα της παρέας και μεζεδάκια θα σας συνοδεύσουν με προτάσεις που συνεχώς εξελίσσονται στον  Όθωνα στο Ρέθυμνο. Καλή παγωμένη ρακί και κέρασμα για το τέλος με γλυκά του κουταλιού ή….Σας το αφήνουμε καλύτερα για έκπληξη!!


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Ταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Κρητική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

10€-20€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

28310 55500 / 28310 50015

Chef:

Όθωνας Χριστουλάκης

Διεύθυνση:

Πλατεία Τίτου Πετυχάκη 27, Ρέθυμνο - Παλιά Πόλη 74100 - 74100

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: