Ορίζοντες Λυκαβηττού
 

Περιγραφή Ορίζοντες Λυκαβηττού

Στο εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού οι ομορφότερες εικόνες που γεμίζουν τη ματιά κάθε επισκέπτη, είναι προς τη μεριά της Ακρόπολης και προς τον Πειραιά, όπου όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, διακρίνεται και ο Σαρωνικός κόλπος.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, βρίσκεται το εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας.

Απαλές αποχρώσεις, λιτές γραμμές και αριστοκρατική φινέτσα κυριαρχούν στο χώρο.  Διακόσμηση σύγχρονη και προσεγμένη, χαρακτηρίζεται από τη διακριτική πολυτέλεια των υλικών, τις έμμεσες κλασσικές αναφορές σχημάτων, χαμηλούς τόνους και απαλό φωτισμό, που αναδεικνύουν την υπέροχη πανοραμική θέα. Στο εσωτερικό του εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού, που με φινέτσα «ζεσταίνει» το δρύινο πάτωμα, επικρατεί μια αυθεντικά κλασσική αισθητική, με ανάλαφρα χρώματα και προσεγμένη πολυτέλεια, ενώ ο δροσιστικός εξωτερικός χώρος, με πρωταγωνιστή την υπέροχη θέα, «δένει» αριστοκρατικά με το μάρμαρο και την πέτρα. Η καρδιά του εστιατορίου Ορίζοντες, μας «ταξιδεύει» στο γεμάτο χρώματα και αρώματα περιβάλλον της μεσογειακής κουζίνας, με δημιουργικές «πινελιές» φινέτσας από όλον τον κόσμο. Οι μεσογειακές γευστικές παραδόσεις, με μία συγκρατημένη αίσθηση μοντερνισμού.

Το διακριτικά επιτηδευμένο σέρβις, η υψηλή ποιότητα των πιάτων, η φρεσκάδα των υλικών, το μεράκι και το δημιουργικό ενδιαφέρον για τον επισκέπτη, καθώς και η προσεκτικά μελετημένη κάβα, που περιλαμβάνει ελληνικές ετικέτες μεγάλων ή μικρών παραγωγών και επιλεγμένη ποικιλία οίνων απ' όλο τον κόσμο, κερδίζουν τις εντυπώσεις όλων και παρακινούν για επιστροφή στο ονειρεμένο αυτό σημείο.

Όσες φορές κι αν ανέβεις στο εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού δεν βαριέσαι με τίποτα αυτή την εκπληκτική αφ' υψηλού θέα της Αθήνας. Τόσο ευρεία και άπλετη ... Από πουθενά αλλού δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Cafe Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Δημιουργική

Εύρος τιμής:

50€-60€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

21 0722 7065

Chef:

Άγγελος Κρεμμύδας

Διεύθυνση:

Αριστίππου 1, Κολωνάκι 10676 - 10676

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: