Ναυτίλος (καλοκαιρινό μαγαζί)


 

Περιγραφή Ναυτίλος (καλοκαιρινό μαγαζί)

Το καλοκαιρινό εστιατόριο Ναυτίλος, ένα σύγχρονο ατμοσφαιρικό Cafe Bar Restaurant με έμφαση στις γεύσεις γύρω από τα ψάρια και τα θαλασσινά, λειτουργεί στην περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου (ΕΟΤ).  Ο χώρος είναι ιδιαίτερα διαμορφωμένος και διαθέτει μια σπιτική ζεστασιά, η οποία ενισχύεται από την ανεπιτήδευτη ευγένεια του προσωπικού.
Ανοίγοντας τον κατάλογο θα μπείτε αμέσως στο νησιώτικο πνεύμα. Οι λάτρεις της ψαροφαγίας μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε βάζει ο νους σας και η επιλογή σας δε θα είναι καθόλου εύκολη ανάμεσα στα πολυάριθμα φρεσκότατα μεζεδάκια. Φρέσκα ψάρια, γαρίδες και οστρακοειδή αποτελούν τη βάση των περισσότερων πιάτων. Όσον αφορά αυτούς που επιμένουν να δείχνουν την προτίμηση τους στο κρέας, ο Ναυτίλος διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιάτων της ώρας, μαγειρευτά και πιάτα ημέρας. Τελειώνοντας το γεύμα σας φροντίστε να κρατήσετε λίγο χώρο για το δωρεάν επιδόρπιο, το οποίο περιλαμβάνει βάφλα με παγωτό, φρούτο και ρακί!
Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει αρκετές καλές επιλογές σε ροζέ, ερυθρό και λευκό, καθώς και αξιοπρεπέστατο χύμα. Οι λάτρεις του ούζου θα βρουν τις ετικέτες Μίνι και Πλωμάρι, ενώ οι πιοdbo.Restaurants. σκληροπυρηνικοί παραγγέλνουν ρακί ή ρακόμελο. 
Ό,τι και να παραγγείλετε εν τέλει, θα διαπιστώσετε ότι είναι νοστιμότατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα της κουζίνας και το περιβάλλον του Ναυτίλου. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις…

Τύπος εστιατορίου:

Cafe Bar Restaurant, Ψαροταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τηλέφωνο:

2810 380016, 6945 210124

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: