Περιγραφή Να με θυμάσαι

«Να με θυμάσαι» στην Λάρισα... Αν το ζητούμενο δεν είναι απλά το να χορτάσουμε… Αν το ζητούμενο δεν είναι απλά να πιούμε κρασί γιατί βγήκαμε παρέα… Αν το ζητούμενο δεν είναι να βγούμε έξω από το σπίτι γιατί είναι βράδυ Παρασκευής ή Σαββάτου… Αν το ζητούμενο είναι να βγούμε από το σπίτι για κάτι όντως διαφορετικό, κάτι που να συνδυάζει ιδανικά το καλό φαγητό με όλη την έννοια της «ορθοφαγίας»… Αν το ζητούμενο είναι να συνοδευτεί το καλό φαγητό μ’ ένα κρασί που θ’ αναδείξει τις γεύσεις… Αν το ζητούμενο είναι να υπάρχουν αυτά σ’ ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη αισθητική, αλλά και με ιδιαίτερη εξυπηρέτηση… Αν το ζητούμενο είναι όλα αυτά να εξελίσσονται κάτω από τους ήχους μιας απόλυτα ισορροπημένης μουσικής που δεν προσβάλει ούτε τον ακουστικό μας πόρο, ούτε την αισθητική μας… τότε το art restaurant «Να με θυμάσαι» στην Λάρισα έρχεται ως πρόταση ιδιαίτερα σημαντική για τα ζητούμενα ενός φιλικού γεύματος ή δείπνου.

Οι απόλυτα αγνές πρώτες ύλες που μαγειρεύονται υγιεινά στο «Να με θυμάσαι» στην Λάρισα, προσαρμόζοντας ακόμα και τις «γκουρμέ» εκδοχές στην ελληνική πραγματικότητα, πληρούν αναμφίβολα όλα τα χαρακτηριστικά της «ορθοφαγίας».

Οι ετικέτες των κρασιών που καλύπτουν απόλυτα τόσο τον τοπικό, όσο και τον ευρύτερο ελληνικό αμπελώνα, επιλεγμένες ώστε να διαθέτουν τις κορυφαίες παραγωγές κάθε ποικιλίας, σε συνδυασμό με επιλεγμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα, δίνουν την απεριόριστη δυνατότητα της σωστής συνοδείας των εδεσμάτων.

Η μόνιμη έκθεση έργων ζωγραφικής, αφορά έργα που ανήκουν την ιδιωτική πινακοθήκη του συγγραφέα Άγγελου Πετρουλάκη και στο σύνολό τους είναι έργα λαρισαίων δημιουργών. Βεβαίως κατά καιρούς ο χώρος φιλοξενεί και ατομικές εκθέσεις ζωγράφων, που επιθυμούν να έρθουν σ’ επαφή μ’ ένα ευρύτερο κοινό.

Η μουσική… Εδώ οι προσεγγίσεις γίνονται από μια «μελωδική αποθήκη» 250.000 μουσικών κομματιών, ξεκινώντας από την προκλασική του Corelli και φτάνοντας μέχρι τη σύγχρονη. Προσπάθεια των ανθρώπων του χώρου είναι να την εναρμονίζουν με τις μουσικές ευαισθησίες της πλειοψηφίας των φιλοξενούμενων του «Να με θυμάσαι» στην Λάρισα. Και βέβαια να εκπληρώνουν ακόμα και κάποια αιτήματα, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η παρέα μας νιώθει την ανάγκη ενός συγκεκριμένου ακούσματος.

Από το χαμόγελο της Μαίρης, της Ελένης και του Πέτρου, που θα σας υποδεχτούν και θα φροντίζουν να αλλάζουν έγκαιρα τα πιάτα σας και να είναι γεμάτο το ποτήρι σας, στις ειδικές γνώσεις και την εμπειρία του Δημήτρη για το κρασί που θα θελήσετε να απολαύσετε, μέχρι την γαστρονομική εμπειρία και τέχνη του σεφ Μανόλη Πανταζή και των άλλων πέντε της ομάδας του, όλα λειτουργούν άψογα για να νιώσετε εσείς και η παρέα σας ότι αξίζετε την τιμή και την περιποίηση που προσδοκάτε…

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί το "Να με θυμάσαι..." από τα ελληνικά εστιατόρια το ό,τι πέρα από το φαγητό, το κρασί ή το ποτό που μπορεί να γευθεί κάποιος, μπορεί ν' αναζητήσει ένα βιβλίο από τις βιβλιοθήκες του και να περάσει ευχάριστα την ώρα του αν είναι μόνος, ή περιμένοντας την παρέα του. Είναι μοναδικό σε αριθμό και πολυμορφία λευκωμάτων (ταξιδιωτικών – φωτογραφικών – εικαστικών) και επικοινωνεί άμεσα με μια από τις πλουσιότερες λογοτεχνικές βιβλιοθήκες.

Για τους φίλους της αρμονίας γεύσεων κρασιού και φαγητού, διοργανώνονται σχεδόν κάθε μήνα «Βραδιές Γευσιγνωσίας», με παρουσίαση κρασιών συγκεκριμένων Κτημάτων και των ανάλογων εδεσμάτων που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των κρασιών.

Αυτή είναι η ταυτότητα του «Να με θυμάσαι» στην Λάρισα, ενός εστιατορίου που πλέον μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει αγαπημένους φίλους εντός και εκτός της Λάρισας, εντός και εκτός της Ελλάδας…


Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant, Bistrot

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Διεθνής

Music:

Ελληνική

Εύρος τιμής:

20€-30€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2410287833

Chef:

Μ. Πανταζής<br>Συνεργάτες: Κ. Θαμνίδης, Δ. Τσιβαλιός

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 13:00-00:00, Τρ: 13:00-00:00, Τε: 13:00-00:00, Πε: 13:00-00:00, Πα: 13:00-00:00, Σα: 13:00-00:00, Κυ: 13:00-00:00
Διεύθυνση:

1 χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθήνας - 41335

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: