Μεσόγειος

Τηλέφωνο κρατήσεων e-estiatoria.gr: 2610874874

 

Περιγραφή Μεσόγειος

Η Μεσόγειος στην Πάτρα, είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και γνωστά εστιατόρια της πόλης. Από το 1994 -όταν και πρωτο-άνοιξε μέχρι και σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει στον διάκοσμο και το ντεκόρ, όχι όμως η ποιότητα και η αγάπη του γνωστού Σεφ και ιδιοκτήτη Γιάννη Κόντη. Ο χώρος του Μεσόγειος Cocktail Bar Restaurant ανανεωμένος και ζεστός δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον φαγητού συνοδευόμενο από απαλή Lounge μουσική.

Το μενού του εστιατορίου Μεσόγειος στην Πάτρα είναι άκρως δελεαστικό και πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε κάποια πιάτα. Δεν μπορούμε όμως να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο Ψαρονέφρι στην σχάρα με σάλτσα Teriyaki, ένα από τα πιο διαχρονικά πιάτα του εστιατορίου, που το έκαναν μάλιστα να ξεχωρίζει στον χώρο της γαστρονομίας της Πάτρας!

Από ορεκτικά δοκιμάσαμε την φωλιά καταίφι με κρέμα μετσοβόνε όπως και την σαλάτα ρόκα με κατίκι δομοκού, προσούτο και λιαστά σύκα! Από κρεατικά ξεχωρίσαμε την μελωμένη πανσέτα στη σχάρα με λευκά φασόλια και φασκόμηλο και την Tagliata μοσχαριού γάλακτος με αρωματική μουστάρδα. Για τους λάτρεις της θάλασσας, αξίζει να δοκιμάσετε το φιλέτο Τσιπούρας με κρόκο κοζάνης, ένα πολύ ιδιαίτερο και γευστικό πιάτο. Τέλος, κλείστε το γεύμα σας είτε με μους σοκολάτα, είτε με creme bruelle ή φρέσκο Τιραμισού τα οποία και παρασκευάζονται καθημερινά στο εστιατόριο και εναλλάσονται για να είναι πάντα φρέσκα και λαχταριστά.

Κλείνοντας να συμπληρώσουμε ότι το διακριτικό σέρβις δένει απόλυτα με την φιλοσοφία της Μεσογείου στην Πάτρα, και σας αφήνει να ταξιδεύσετε με βάρκα το... πιάτο σας!


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή

Music:

Συνοδευτική Φαγητού, Lounge

Εύρος τιμής:

25€-35€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2610 994601

e-estiatoria Reservation Number:

2610874874

Chef:

Γιάννης Κόντης

Ωράριο λειτουργίας:
Κυ: 13:00-18:00
Διεύθυνση:

Terma Leoforou Petmeza Kastelokambos Beach, Πάτρα 265 04 - 26504

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: