Περιγραφή Μανδραγόρας

Tο εστιατόριο ΕΚΛΕΙΣΕ στις 20/05/2011. Εναλλακτικά σας προτείνουμε το εστιατόριο Γράδα Nuevo στην οδό Καλαποθάκη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Στο «Μανδραγόρα» στη Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 98,  η λέξη bistro βρίσκει το σωστό μέρος. Λειτουργεί από το 1982 στο 1ο όροφο ενός κλασσικού υπέροχου κτιρίου του 1926 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στα χρόνια αυτά της λειτουργίας του η αρχική φιλοσοφία του ιδρυτή κ. Γαρέφη έχει ακολουθηθεί πιστά από τους νέους ιδιοκτήτες του χώρου Βασίλη Τασιόπουλο και Βάσω Λασπά. Από τη πρώτη μέρα ως σήμερα η ποιότητα, οι πρώτες ύλες και η εξυπηρέτηση των πελατών παραμένουν αδιαπραγμάτευτα. Έχει δημιουργηθεί   παράδοση στη ποιότητα που προσφέρει ο χώρος στους πολλούς και φανατικούς του πελάτες. Άψογο σέρβις, μαγευτικό περιβάλλον, δημιουργικά πιάτα.
Η μεγάλη ποικιλία σε κρασιά  και ποτά απαιτεί τη βοήθεια του υπεύθυνου του μαγαζιού, Βασίλη Τασιόπουλου, ενός εξαίρετου Σομελιέ . Ο χώρος επάξια πήρε το βραβείο «Λίστα Κρασιού» το Μάρτιο του ΄08 στη διοργάνωση για τη βράβευση χώρων Ποτού και Φαγητού στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια διοργάνωση απέσπασε και τη διάκριση «Δημιουργικής  Κουζίνας». Ο Μανδραγόρας είναι  πάντα μία σίγουρη επιλογή για ένα ποτό και βέβαια  για ένα μοναδικό και αξέχαστο δείπνο.Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant, Wine Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Δημιουργική

Εύρος τιμής:

30€-40€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

Έκλεισε

Διεύθυνση:

Μητροπόλεως 98, Θεσσαλονίκη 54622 - 54622

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: