Περιγραφή Λόφος

   Στους μαγευτικούς λόφους της Θεσσαλονίκης, πάνω από τα τούνελ του περιφερικού, μας περιμένει ο «Λόφος». Ένα εστιατόριο για εκείνους που αναζητούν να απολαύσουν ένα παραδοσιακό μεσογειακό γεύμα με την καλύτερη θέα της πόλης στο Θερμαϊκό. Τα καλοκαιρινά βράδια ¨έξω¨ στη βεράντα με τις ομπρέλες και το χειμώνα  ¨μέσα¨ στη θαλπωρή του  τζακιού.
O Λόφος διαθέτει ένα ξεχωριστό χώρο που μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ και το ποτό μας ,  αλλά και  χώρο τόσο για φιλικές όσο και για επαγγελματικές συναντήσεις, καθότι διαθέτει  άνετο-ελεύθερο parking, άμεση πρόσβαση από το κέντρο της πόλης, δωρεάν ασύρματο internet (Wi-fi) και  ειδικό χώρο για ασφαλές παιδικό παιχνίδι.
  Κάθε Σάββατο βράδυ, τη χειμερινή περίοδο, μετά τις 22:00 μ.μ, μας κρατάει συντροφιά ζωντανή ελληνική λαϊκή μουσική.
  Το μενού πλουσιότατο και για όλα τα γούστα. Από τον κατάλογο για ορεκτικό θα ξεχωρίζαμε τα ¨Μανιτάρια σχάρας¨, ¨Ντολμαδάκια γιαλαντζί¨, ¨Μπουγιουρντί¨, ¨Γιαπράκια αυγολέμονο¨. Για κυρίως μας περιμένει μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας. Τα μαγειρευτά εναλλάσσονται καθημερινά, ώστε να συμβαδίζουν με την εποχή και την φρεσκάδα. Και για τους μακαρονάδες πάντα θα υπάρχει μια ποικιλία από pasta και μακαρονάδες.
Οι  απαιτητικοί, κατόπιν παραγγελίας, μπορούμε  να απολαύσουνε σούβλες, κοκορέτσι, γουρουνόπουλο, κουνέλι ή λαγό στιφάδο, αρνάκι, και ψάρια. Επιλέγουμε κάποια από τα κρασιά του ελληνικού αμπελώνα που υπάρχουν στην  ενημερωμένη κάβα του «Λόφου»dbo.Restaurants. και καλή όρεξη!!
Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Cafe Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Κρέας

Εύρος τιμής:

15€-22€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

2310 952707

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: