Περιγραφή Κήπος των Γεύσεων

Το εστιατόριο «Κήπος των Γεύσεων» βρίσκεται στη Λεωφόρο Χρυστόμου 8, μόλις 50 μέτρα από την «Καινούργια Πόρτα» και τα Δημοτικά Θέατρα «Ν. Καζαντζάκης» και «Μ. Χατζηδάκης». Δημιουργήθηκε το 2002 και λειτουργεί σ’ ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο της δεκαετίας του ’30, το οποίο περιτριγυρίζεται από λουλούδια και δέντρα.

Οι εσωτερικοί χώροι του εστιατορίου αποτελούνται από τρεις κλιματιζόμενες ψηλοτάβανες αίθουσες με όμορφα νεοκλασικά έπιπλα και μια εντυπωσιακή συλλογή παλιού στυλ καρεκλών. Πολύ εντυπωσιακή είναι και η «Σέρα», ένας κλειστός κήπος με ανοιγόμενη γυάλινη οροφή, η ομορφιά του οποίου έγκειται όχι μόνο στα δέντρα αλλά και στη μοναδική δυνατότητα να βλέπουν οι επισκέπτες τη βροχή, ενώ απολαμβάνουν το φαγητό τους στη ζεστασιά. Στην πίσω πλευρά του κτιρίου υπάρχει κήπος, όπου μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας κάτω από διάφορα δέντρα. Λεμονιές, νεραντζιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές, ροδιές, η βερικοκιά, η ελιά και το δαφνόδεντρο δημιουργούν ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον, μοναδικό στην πόλη του Ηρακλείου.

H ομάδα του εστιατορίου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και κυρίως μεράκι στην οργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων. Υπάρχει δυνατότητα σύνθεσης οποιουδήποτε μενού (gourmet, κλασικό, σύνθετο, απλό ή παραδοσιακό) μαζί με τον ενδιαφερόμενο, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις προσδοκίες του, ενώ το σέρβις προσαρμόζεται στο στυλ που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε περίσταση.

Το δείπνο στον «Κήπο των Γεύσεων» είναι μια γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία. Η φιλοσοφία για την ποιότητα, οι γεύσεις, το φιλικό σέρβις και το καταπληκτικό περιβάλλον έχουν συμβάλει ώστε το εστιατόριο να έχει αποκτήσει αξιόλογους φίλους με γαστρονομική κουλτούρα και υψηλά γευστικά και αισθητικά κριτήρια.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

2810 300358, 6945 699292

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: