Περιγραφή Κατσούρμπος

Το εστιατόριο Κατσούρμπος είναι μία σταθερή αξία στο Παγκράτι και έχει ταυτιστεί με τα νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας και μάλιστα Κρητικής! Από το 2005 μέχρι σήμερα, βρίσκετε το εστιατόριο Κατσούρμπος στην οδό Αμύντα 2, στην Πλατεία Μάνου Χατζιδάκι σε ένα αγαπημένο σημείο του Παγκρατίου, το οποίο τουλάχιστον για μία φορά αξίζει να το επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τις νοστιμιές που πηγαινοέρχονται από την κουζίνα στους πελάτες! 

Αν λοιπόν βρίσκεστε κοντά στο Παγκράτι και αποφασίσετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Κατσούρμπος σας περιμένουν χοχλιοί μπουμπουριστοί, σαρικόπιτες με ξινομυζήθρα, καλτσούνια με άγρια χόρτα, γαμοπίλαφο με γίδα, αρνί με σταμναγκάθι, κοτόπουλο με φασκόμηλο και πολλά πολλά ακόμα που μυρίζουν Κρήτη! Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Κατσούρμπος στο Παγκράτι, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και την ομώνυμη σαλάτα του μαγαζιού  με ρόδι, καρύδι, αμύγδαλα, σταμναγκάθι, ηλιόσπορους, σταφίδες, λιναρόσπορους, ιβίσκο, ξινομυζήθρα και σάλτσα εσπεριδοειδών! Θα σας ενθουσιάσει η γεύση της και θα ισορροπήσει με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις στο γεύμα σας!

Και για να κλείσει αυτή σας η εμπειρία στο εστιατόριο Κατσούρμπος στο Παγκράτι με τον καλύτερο τρόπο τι μένει; Το γλυκάκι φυσικά! Κι αφού είπαμε ότι ο Κατσούρμπος είναι ταυτόσημος με την Κρητική κουζίνα, δοκιμάστε γλυκά μυζηθροπιτάκια με κανέλα και δυόσμο ή την σφακιανόπιτα με μέλι, σουσάμι και καρύδια και αφήστε τις γεύσεις να σας παρασύρουν! Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Τοπική Ελληνική, Κρητική

Music:

Λαϊκά, Έντεχνη, Ελαφρολαϊκό

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

210 7222167

Διεύθυνση:

Αμύντα 2, Αθήνα 116 35 - 11635

Υπηρεσίες: