Περιγραφή Ηλιοβασίλεμα (Sunset)

Στο Aμμούδι της Οίας, στο μοναδικό αυτό μέρος, όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά και της Μεσογείου ολόκληρης βρίσκεται η ταβέρνα  SUNSET. Στο μόλο, δίπλα στο κύμα, έχει τα τραπεζάκια του έξω η μοναδική αυτή ψαροταβέρνα. Μπροστά μας απλώνεται  η Θηρασία ή Θηρασιά.
Το μικρό νησί το οποίο, μέχρι την Μινωική έκρηξη των προϊστορικών χρόνων, που δημιούργησε την καλδέρα, και αποτελούσε κομμάτι της νήσου μας μαγεύει, την ώρα που απολαμβάνουμε το γεύμα μας.  Ένα μονοπάτι δίπλα στο μόλο, μας οδηγεί στη βραχονησίδα του Αϊ Νικόλα, αν έχουμε βέβαια το κουράγιο να βουτήξουμε και να κολυμπήσουμε τα 50 μέτρα που μας χωρίζει από κει.
Προγραμματίστε την επίσκεψη σας εκεί την ώρα της του ηλιοβασιλέματος. Θα απολαύσετε το διάσημο Σαντορινιό ηλιοβασίλεμα, που η θέση του νησιού αλλά και η γεωλογική ιδιαιτερότητά του το κάνει διάσημο σε όλο τον κόσμο. Από το 1984 οι ιδιοκτήτες της SUNSET έχουν προσφέρει στους πολυπληθείς πελάτες τους, Έλληνες και ξένους, ένα χώρο υψηλής ψαρο-γαστρονομικής απόλαυσης. Τέτοια είναι η ποιότητα και το εξαιρετικό σέρβις, που ταξιδιωτικοί οδηγοί παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το Travel Channel αλλά και η N.Y.Times, προτείνουν τη  SUNSET σαν το «βασίλειο» της ψαροαπόλαυσης. Και όχι άδικα. Η φημισμένη «αστακομακαρονάδα» της SUNSET είναι μοναδική. «Μοναδική η συνταγή της και η φρεσκάδα της» μας λέει ο ιδιοκτήτης του χώρου κ. Παρασκευάς Μπιρίγκος.
Θα βρούμε ορεκτικά από την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με κορυφαία τα μπουρεκάκια μελιτζάνας. Για κυρίως πιάτο ας διαλέξουμε κάτι από την ποικιλία φρέσκου ψαριού και θαλασσινών ανάλογα την εποχή, στα κάρβουνα αλλά και βραστά ή τηγανιτά. Φεύγοντας από την  SUNSET παίρνουμε μαζί μας τη θέα του Αιγαίου αλλά πρωτίστως τη γεύση του.
Τύπος εστιατορίου:

Ψαροταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Ψάρι

Εύρος τιμής:

20€-50€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

22860-71614

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: