Γιώργος & Μαρίνα - Fisherman


 

Περιγραφή Γιώργος & Μαρίνα - Fisherman

Ένας μικρός θησαυρός έχει ανοίξει τις πόρτες του από το 2006 στην Πλατεία Άνω Μερά της Μυκόνου. Ο Γιώργος και η Μαρίνα, ιδιοκτήτες της ομώνυμης ταβέρνας δίνουν καθημερινά μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Χαρακτηριστικά μας λένε ότι σερβίρουν απευθείας από τον κήπο τους λαχανικά και φρέσκα φρούτα που καλλιεργούν οι ίδιοι χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και ότι επιλέγουν πάντα τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά καθότι ο πατέρας του Γιώργου είναι ο πρόεδρος του συλλόγου αλιέων Μυκόνου.
Το περιβάλλον όμορφο και λιτό στα χρώματα της Μυκόνου φέρνει αέρα εκμοντερνισμού στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού. Ο επισκέπτης του εστιατορίου απολαμβάνει το φαγητό του με θέα την πανέμορφη πλατεία, ιδανική για περίπατο και για παιχνίδι των μικρών.
Μιλώντας με το Γιώργο (τον γνωστό και ως Fisherman), ο οποίος ετοιμάζει ο ίδιος όλα τα πιάτα - εκτός από τα γλυκά που είναι το μυστικό της Μαρίνας και έχοντας δοκιμάσει αρκετά από τα πιάτα του εστιατορίου σας προτείνουμε τα εξής: την ξακουστή Κυκλαδίτικη σαλάτα, τα λαχταριστά ριζότα (θαλασσινών ή λαχανικών) και spaghetti θαλασσινών με γαρίδες, μύδια, πεταλίδες και κυδώνια. Πολύ καλή επίσης επιλογή για να αρχίσετε το γεύμα σας αποτελούν και οι κολοκυθοκεφτέδες όπως και το ξινότυρο σαγανάκι. Μεγάλη επίσης η επιλογή σε κρεατικά (σταβλίσιες μπριζόλες, ψαρονέφρι, παιδάκια, μπιφτέκια κ.τ.λ.) που ετοιμάζονται αποκλειστικά στα κάρβουνα εκτός από το Πάσχα και άλλες γιορτές όπου η σούβλα έχει την τιμητική της.
Τέλος, στο Γιώργος και η Μαρίνα Άνω Μερά γλυκό ημέρας προσφέρεται σε όλα τα τραπέζια για να κλείσετε το γεύμα σας με τον ιδανικότερο τρόπο. Η Μαρίνα θα σας εντυπωσιάσει με τα γευστικότητα σπιτικά γλυκά της!


Τύπος εστιατορίου:

Μοντέρνα Ταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

22890 71405

Chef:

Γιώργος Μονογυιός

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: