Περιγραφή Ερατώ

H εστιατόριο ”Ερατώ” στο Χαλάνδρι μας κρατά συντροφιά εδώ και τριάντα περίπου χρόνια. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση μας περιμένει ανανεωμένη με τα υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης και ποιότητας να διατηρούνται πάντα στο ακέραιο. Το πολυτελές περιβάλλον και η ευγένεια του προσωπικού και των ιδιοκτητών θα σας κάνουν να αισθανθείτε αμέσως χαλαρά και άνετα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το πιάνο θα σας ταξιδέψει. με τη ζωντανή μουσική του πιάνου σε ήχους από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η φήμη του εστιατορίου ”Ερατώ” στο Χαλάνδρι σαν ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά Piano Restaurant της Αθήνας.

Το φαγητό στο εστιατόριο ”Ερατώ” στο Χαλάνδρι ποιοτικό και για πρώτο δοκιμάστε μπουρεκάκια γαρίδας, τραγανά πουγκάκια ποικιλίας τυριών και δροσερές σαλάτες εποχής. Για κυρίως ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο αγριογούρουνο και κατσικάκι που δύσκολα θα βρείτε ίδιο στην Αθήνα. Τέλος, για τους λάτρεις του ψαριού καθημερινά υπάρχει διαλεχτή ολόφρεσκη σφυρίδα. Στα επιδόρπια ξεχωρίζει η καρυδόπιτα με σως σοκολάτας -ένα ευχάριστο τελείωμα μιας γευστικότατης αλλά και χορταστικής βραδιάς.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Piano Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής

Εύρος τιμής:

25€-30€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Διεύθυνση:

Κωστή Βάρναλη 7, Χαλάνδρι 15233 - 15233

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: