Περιγραφή Εν Αιθρία

«We believe that beer will make the world better» («Πιστεύουμε ότι η μπίρα θα κάνει τον κόσμο καλύτερο») . Έτσι μας υποδέχεται, στο βασίλειο της μπύρας, με μια μικρή ταμπέλα στην είσοδο του «Εν Αιθρία», ο Γιάννης και ο Μιχάλης, ιδιοκτήτης  αυτού του πολύ ιδιαίτερου χώρου στη Φiλαδέλφια, από το  2006.
Εξαιρετικά μοναδικός ο χώρος, που καλλιτεχνικά έχει επιμεληθεί η Sofi Karter, μας μαγεύει με τη πρώτη ματιά. Η  εσωτερική σάλα είναι όλη ζωγραφισμένη στο χέρι. Οι τοίχοι, τα τραπέζια και τα κουφώματα με κλαδιά, λουλούδια και ελληνικές πινελιές. Εντυπωσιακά ξύλινα έπιπλα διαφόρων καλλιτεχνικών τάσεων, υπέροχα τραπέζια, πολύχρωμα γυάλινα φωτιστικά. Μπορούμε να κάτσουμε χαλαρά στο μπαρ και στα σκαμπό γύρω ή να διαλέξουμε ένα τραπέζι της αρεσκείας μας. Η απαλή μουσική συνοδεύει τη μπύρα και την κουβεντούλα μας στον χώρο του εστιατορίουdbo.Restaurants. Για αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν στροφές και διάθεση, ο χώρος του bar είναι ιδανικός για Party και bar-ίστικη ατμόσφαιρα!!
Σε αυτή λοιπόν την ιδιαίτερη ¨μπυραρία¨ μας περιμένουν 70 διαφορετικές ετικέτες μπύρας εκ των οποίων 8 βαρελίσιες, που οι ιδιοκτήτες με πολλή σκέψη διάλεξαν. Το φαγητό δεν είναι μόνο, όπως περιμένουμε μιας Βαυαρέζικης Μπυραρίας,  αλλά  υπάρχουν πολλές κλασικές ελληνικές γεύσεις που συνοδεύουν την μπίρα μας.
Διαλέγουμε μια ποικιλία κρεάτων, το ιδανικό πιάτο για μια παγωμένη Warstainer ή Paulaner, ποικιλίες τυριών, pasta και κότσι και Τ-Bone και εκπληκτικές σαλάτες, αλλά και ένα ξεχωριστό  μοσχαράκι μπουργκινιόν με κανέλα και κύμινο, σε δεμένη σάλτσα ντομάτας με ανθότυρο.Αφήστε και λίγο χώρο για το επιδόρπιο. Σοκολάτα Σουφλέ ή μηλόπιτα με παγωτό.
Όλα τα  φαγητά και τα γλυκά  φτιαγμένα με φροντίδα και μεράκι από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες θα σας ενθουσιάσουν και είναι βέβαιο πως θα ξαναπάτε πολλές φορές.
Τύπος εστιατορίου:

Cafe Bar Restaurant, Beer Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

210-2582751

Διεύθυνση:

Βρυούλων 4, Νέα Φιλαδέλφια 14341 - 14341

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: