Περιγραφή Ελαία

Το καλοκαίρι του 2011 υποδέχεται  ένα καινούριο χώρο στο Ρίο, που θα κάνει τις ζεστές μέρες και νύχτες μας δροσερές και γευστικές. Οι ιδιοκτήτες της « ΕΛΑΙΑΣ» δημιούργησαν ένα χώρο φαγητού με ένα υπέροχο κήπο για το καλοκαίρι και  ένα εξίσου πανέμορφο χώρο για το χειμώνα.
Το κλειστό εστιατόριο, που κτίστηκε από την αρχή ως χώρος εστίασης, αναπτύσσεται στο εσωτερικό ενός πολύ όμορφου κτίσματος από πέτρα και ξύλο που μας δίνει αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς. Ο χώρος με ιδιωτικό parking είναι ιδανικός για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Για τους φίλους που θέλουν να τελειώσουν την βραδιά τους διαφορετικά το Καζίνο Ρίου βρίσκεται 400 μέτρα από την «Ελαία».
Εκτός από τον θαυμάσιο περιβάλλοντα χώρο μας περιμένει και ένα πολύ γευστικό και ποιοτικό φαγητό  με συνταγές από την πλούσια ελληνική κουζίνα.Για ορεκτικό δοκιμάστε νοστιμότατους «Κεφτέδες κοτόπουλου ή μοσχαρίσιους στα κάρβουνα», «Πιττάκια με φέτα και μέλι», «Μανιτάρια πλευρώτους» στη σχάρα και υπέροχες δροσερές σαλάτες εποχής. Για κυρίως δοκιμάστε «Μοσχαράκι με μπύρα», «Αγκινάρες γεμιστές με κιμά και άσπρη σάλτσα», «Χοιρινό με πικάντικη σάλτσα» και το υπέροχο «Γκιούλμπαση» με διάφορα κρεατικά.
Ζητήστε ψητά στη σχάρα από εκλεκτά ντόπια κρέατα και κάποιο εποχικό λαδερό που θα δώσει τη γεύση της εποχής στο γεύμα σας.
Κρασί δοκιμάστε το βιολογικό κόκκινο από το Βασιλικό που παράγεται ειδικά για την «Ελαία». Κλείστε το γεύμα σας με γλυκό ή παγωτό, που αλλάζει κάθε φορά με την εποχή και την περίσταση.

Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική

Εύρος τιμής:

12€-16€

Τηλέφωνο:

2615 - 001441

Διεύθυνση:

Βουρλούμη 20, Ρίο 26504 - 26504

Υπηρεσίες: