Περιγραφή Duck

Το Duck, στα Πατριαρχικά Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, ειναι ένα καλόγουστο και φιλόξενο εστιατόριο, με έμφαση στην ελληνική κουζίνα.

Η chef Ιωάννα Θεοδωρακάκη, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου, δημιουργεί λαχταριστές, σπιτικές γεύσεις βασισμένες σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Η φιλοσοφία του Duck είναι οτι το μενού δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένο διότι οι ιδιοκτήτες του επιλέγουν μόνο φρέσκα υλικά εποχής. Η παρεϊστικη ατμόσφαιρα, οι μυρωδιές και οι γεύσεις των υπέροχων πιάτων και γλυκών, τα προσεκτικά επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, η άψογη φιλοξενία κι εξυπηρέτηση, συνθέτουν την εμπειρία του Duck private cheffing η οποία σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Από το μενού του Duck στην Θεσσαλονίκη ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε (εάν δεν έχετε ήδη πάει), Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και λάδι τρούφας, Φουαγκρά με μάνγκο και μαρμελάδα μήλου, Καρπάτσιο από φρέσκο ψάρι, κριθαρότο με φρέσκες γαρίδες, Τάρτα αλμυρή με πράσο και κατσικίσιο τυρί, Ταλιάτα μόσχου με κρέμα περουβιανής πατάτας, Ψάρι αχνιστό με αγιορίτικη συνταγή και Σπαλομπριζόλα Texas (1kg) 2 ατόμων με σοτέ λαχανικά. Κλείστο το μοναδικό αυτό γεύμα με γλυκιά Γκανάζ σοκολάτας και ζεστό γαλακτομπούρεκο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Δημιουργική

Εύρος τιμής:

35€-45€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2315519333

Chef:

Ιωάννα Θεoδωρακάκη

Διεύθυνση:

Χάλκης 3, Θεσσαλονίκη 546 40 - 54640

Υπηρεσίες: