Περιγραφή Δημητρούκας

Η Ψαροταβέρνα Δημητρούκας βρίσκεται στο Μεσολόγγι, στην οδό Ραζηκώτσικα 11 και είναι η ιδανική επιλογή στην πόλη για να απολαύσετε νόστιμο ψαράκι, από μία τεράστια ποικιλία θαλασσινών της ημέρας! Η Ψαροταβέρνα Δημητρούκας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1975 κι από τότε μέχρι σήμερα έχει γίνει το αγαπημένο στέκι πολλών στο Μεσολόγγι

Το μενού στην Ψαροταβέρνα Δημητρούκας στο Μεσολόγγι καλύπτει τις επιθυμίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη! Ένα δείγμα του τι σας περιμένει αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την Ψαροταβέρνα Δημητρούκας είναι τα εξής: Χέλι ψητό, κέφαλος ανοιχτός, αυγοτάραχο, όστρακα χάβαρα, παστά ψάρια αλλά ακόμα και καλοψημένα κρέατα της ώρας όπως ψαρονέφρι, χοιρινή μπριζόλα, κοτόπουλο φιλέτο αλλά και μπιφτέκι. Ακόμα, στην Ψαροταβέρνα Δημητρούκας στο Μεσολόγγι σας περιμένουν και μαγειρευτά πιάτα τα οποία κάθε μέρα είναι και διαφορετικά! 

Αν λοιπόν βρίσκεστε στο Μεσολόγγι και πεινάτε τότε στην Ψαροταβέρνα Δημητρούκας θα χορτάσετε και θα απολαύσετε το φαγητό τόσο πολύ που που θα φύγετε από το μαγαζί με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Μία δοκιμή αρκεί για να πειστείτε!! Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Ψαροταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Ψάρι

Music:

Έντεχνη, Ελαφρολαϊκό, Ελληνική

Εύρος τιμής:

20€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2631023237

Διεύθυνση:

Ραζηκότσικα Αθανασίου 11, Μεσολόγγι 30200 - 30200

Υπηρεσίες: