Περιγραφή Δίλοφο

Στη Βάρη Κορωπίου, ένα χώρο συνδεδεμένο με το ελληνικό ψητό κρέας, ένας χώρος ξεχωρίζει ιδιαίτερα, το «Δίλοφο». Μια παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα ειδικευμένη στο ιδιαίτερο και πολύ αγαπητό μας «Κρέας στα κάρβουνα».
Σε μια αίθουσα 400 τμ, κατάλληλη για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, οι ιδιοκτήτες του χώρου μας περιμένουν να μας περιποιηθούν με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία. Από τον κατάλογο του χώρου θα βρούμε ορεκτικά και σαλάτες σε μεγάλη ποικιλία ανάλογα την εποχή και την ώρα.
Και από κρεατικά? Τι θέλετε και δεν το έχει. Αρνάκι ή Κατσικάκι στη γάστρα, Φιλέτο χοιρινό στα κάρβουνα, Κοκορέτσι, Εξοχικό, Παιδάκια, με κορυφή βέβαια τα φαγητά σούβλας. Δοκιμάστε  Αρνάκι, Γουρουνόπουλο ή Κοτόπουλο στη σούβλα. Κατόπιν συνεννοήσεως με την κ. Γεωργία μπορούμε να παραγγείλουμε ό,τι θέλουμε για την εκδήλωση ή το γεύμα μας. Πίτες, φαγητά κατσαρόλας, μουσακάς, παστίτσιο και πολλά άλλα.
Η εμπειρία, η ποιότητα, το ζεστό περιβάλλον είναι εγγύηση για ένα υπέροχο και απολαυστικό φαγητό. Οι λάτρεις του κρέατος και όχι μόνο, θα το λατρέψουν.
Τύπος εστιατορίου:

Ταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Κρέας

Εύρος τιμής:

12€-18€

Τηλέφωνο:

2109659331 - 6980128482

Διεύθυνση:

Βλάχικα, Λεωφόρος Βάρης 27, Βάρη 16672 - 16672

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: