Περιγραφή Χάντρες

Στη σκιά του κάστρου, κάτω από τη Φόσα, βρήκε τη θέση του ένα από τα ιστορικότερα και πιο διαχρονικά στέκια της πόλης. Το Μεζεδοπωλείον «Χάντρες» στην Πάτρα...Η Εύγευστη διασκέδαση της πόλης -που συνηθίζει να λέει ο κ.Σάκης.

Στο μικρό και νοσταλγικό δρομάκι, δίπλα στην εκκλησία του Αϊ Νικόλα ¨οι Χάντρες¨ ζωντανεύουν το γευστικό και μοσχοβόλο παρελθόν του τόπου μας. Ο χώρος συγκλίνει από την είσοδο με τη ροζ πρόσοψη και τα γεράνια της. Το ξύλο, οι πέτρινοι τοίχοι, τα δοκάρια στα ταβάνια, τα αντικείμενα από το χτες στους τοίχους, το φιλικό και ζωντανό περιβάλλον συναρπάζουν και ανακουφίζουν τα μάτια. Και για φαγητό η ποικιλία και η ποιότητα συναρπάζει. Κάθε μέρα και μια καινούρια γευστική πρόταση αλλά και ποικιλίες κρεατικών και ορεκτικών που θα σας τρελάνουν. Πίττα μετσοβίτικη, κοτόπτιτα, τυρόπιττα, χορτόπιτα Και το φύλλο στο χέρι!

Μακαρονάδες που κολυμπάνε στα πιάτα τους, που αν είστε μακαρονάς καλά θα είναι να μην έχετε φάει για μεσημέρι, καθώς οι μερίδες είναι για γερά πιρούνια! Και για τους κρεατοφάγους η κοτοσαλάτα, το τεράστιο γεμιστό μπιφτέκι με τυρί γκούντα, το ξεχωριστό Σνίτσελ με μανιτάρι, πιπεριά και τυρί.

Στο παταράκι του χώρου θα κοιτάτε από ψηλά τους θαμώνες που μετά τις 12 το βράδι χορεύουν και ξεφαντώνουν... Από το 1995 έως τώρα οι «Χάντρες» στην Πάτρα προσφέρουν μοναδικές στιγμές και ελπίζουμε να συνεχιστούν για πολλά ακόμα χρόνια...


Τύπος εστιατορίου:

Μεζεδοπωλείο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική

Εύρος τιμής:

5€-10€

Τηλέφωνο:

2610 273184

Διεύθυνση:

Παρθενίου 23, Πάτρα 26225 - 26225