Περιγραφή Άνετον

Το Άνετον ξεκίνησε την πορεία του τον Σεπτέμβρη του 2005 όταν άνοιξε τις πόρτες του στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Εμπνευσμένο από την «χρυσή εποχή» της Αθήνας του ’50 και του ’60, το Άνετον, απο άποψη design,  αναφέρετε στην απλότητα και όμως δημιουργικές γραμμές της εποχής. Καθρεφτίζοντας το παλιό με το νέο και το κλασσικό με το μοντέρνο, το Άνετον πετυχαίνει να δέσει την παραδοσιακή κουζίνα μαζί με μία νέα άποψη και καινούρια παρουσίαση.
 Executive chef και συνιδιοκτήτης, ο Βασίλης Καλλίδης δημιουργεί εξαίρετους συνδυασμούς δημιουργικών gourmet με παράδοση και μόνο φρέσκια πρώτη ύλη, ένα αυστηρώς εποχιακό μενού που αλλάζει κάθε 30 μέρες – μαζί με καθημερινά πιάτα εμπνευσμένα από την αγορά της Αθήνας.  Το παιχνίδι και η δημιουργικότητά του στο μαγείρεμα ενώνονται μαζί άψογα σε μία αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Μην χάσετε τα singature dishes του Άνετον… Μπιφτέκι απο γίδινο κιμά, με ζεματιστά αγριόχορτα και σως αυγολέμονο και Λαχανοντολμάδες γεμιστοί με φρέσκο μπακαλιάρο και φιλέτο γλώσσας με φρέσκα μυρωδικά και λεμονάτη σως.
 Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ακούσματα Bossa Nova και ελαφρύ Jazz που θυμίζουν και φέρουν γνώριμες μνήμες από την «χρυσή εποχή» της Αθήνας. 

Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική

Εύρος τιμής:

25€-30€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

210 8066700

Chef:

Βασίλης Καλλίδης

Διεύθυνση:

Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι 15122 - 15122

Υπηρεσίες: