Περιγραφή ΑΛΜΥΡΑ

Νησιωτική ομορφιά, καλοκαιρινή διάθεση, αξέχαστα party, μοναδικές εκδηλώσεις. Καλώς ήρθατε στο Almyra Seaside Food and Cocktails στην Άγια Πελαγία.

Μια ανάσα από τη θάλασσα, προστατευμένο από όλους τους καιρούς και πανοραμική θέα του υπέροχου κόλπου της Αγίας Πελαγίας, ο χώρος του Almyra χαρακτηρίζεται από μοναδική αισθητική, παντρεύοντας το μεσογειακό με το κοσμοπολίτικο, την άνεση με την πολυτέλεια και την κομψότητα. Με τη φυσική ομορφιά των πανύψηλων αλμυρικιών να το περιβάλει, το cafe και cocktail bar σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας καφέ, χυμούς, μοναδικά cocktails και ελαφριά πιάτα.

Το προσεγμένο μενού του εστιατορίου Almyra Seaside Food and Cocktails στην Άγια Πελαγία προσφέρει γεύσεις με δυνατές επιρροές από την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα και τις μεσογειακές γεύσεις.

Η μοναδική ομορφιά του εστιατορίου, η εμπειρία του προσωπικού, η πίστη στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψίστης ποιότητας, έχουν καθιερώσει το Almyra ως ένα από τα κορυφαία venues για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης σας.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Bar Restaurant, Wine Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Δημιουργική, Ψάρι

Εύρος τιμής:

15€-40€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2810811388

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: