Περιγραφή Αλάνα

Το όνομα του εστιατορίου προέρχεται από τα παλιά χρόνια. Η Αλάνα ήταν ένα μέρος που όλα τα παιδιά της γειτονιάς μαζεύονταν για να παίξουν. Άνοιξε για πρώτη φορά το 1986 στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου στην οδό Σαλαμίνος, τον κεντρικό δρόμο κάτω από το κάστρο της Φορτέτζας και ήταν μία από τις πρώτες ταβέρνες της περιοχής. Με 200 καθίσματα ήταν το πιο πολυσύχναστο μέρος της παλιάς πόλης. Το 2002 υπό νέα διεύθυνση, ο χώρος μετατρέπεται σε ένα εστιατόριο 100 θέσεων βασισμένο στην καλή ποιότητα των προϊόντων, την προσεγμένη εξυπηρέτηση και τις λογικές τιμές.

Το εστιατόριο Αλάνα στο Ρέθυμνο έκανε μια νέα αρχή αλλάζοντας εντελώς το ύφος του εστιατορίου, που σερβίρει μοναδικά πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον γεμάτο λουλούδια και φυτά, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για μια γαστριμαργική εμπειρία βασιζόμενη στην εμπνευσμένη τοπική κουζίνα και την άψογη εξυπηρέτηση. Το εστιατόριο Αλάνα στο Ρέθυμνο έχει προσελκύσει τόσο τους επισκέπτες της πόλης όσο και τους ντόπιους με το υπέροχο φαγητό, το περιβάλλον και τη φιλοξενία των ιδιοκτητών του.

Το εστιατόριο σερβίρει υγιεινή Κρητική και Μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα της τοπικής αγοράς, πάντα μαγειρεμένα σωστά. Έτσι έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη με βάση τις κριτικές των πελατών του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Αλάνα έχει δημιουργήσει πελάτες οι οποίοι έρχονται και ξανάρχονται για να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις του εστιατορίου.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Κρητική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Τηλέφωνο:

2831027737

Διεύθυνση:

Σαλαμίνος 15, Ρέθυμνο - Παλιά Πόλη 74100 - 74100

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: