Περιγραφή Αλάι Κρητική Κουζίνα

Το "αλάϊ", από όπου πήρε και το όνομα του το εστιατόριο Αλάι στο Ηράκλειο, είναι μια παλιά Κρητική λέξη που σημαίνει μεγάλη παρέα. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους του Ηρακλείου την λεωφόρο Δημοκρατίας (απέναντι από το εργατικό κέντρο) ένα όμορφο και ζεστό χώρο με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, όπου φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε μεγάλες παρέες όπου θα περάσουν όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και ωραία μουσική.

Είμαστε στην Κρήτη, τη γη των αυθεντικών ανθρώπων και παραδόσεων αλλά και του αυθεντικού φαγητού. Η Κρητική κουζίνα δεν βασίζεται στην πολυπλοκότητα των συνταγών αλλά στην απλότητα των δώρων της Κρητικής Γής, υψηλής ποιότητας αλλά και διατροφικής αξίας προϊόντα όπως το Φημισμένο Κρητικό Ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά, τα αρωματικά βότανα της Κρητικής Φύσης, τα Κρητικά τυριά, το Μέλι, τα παξιμάδια αλλά και τα νόστιμα Κρητικά κρέατα. Προιόντα που χρησιμοποιούνται κατεξοχήν στο Αλάι στο Ηράκλειο! Και φυσικά το Κρητικό κρασί, οι σταφίδες και η τσικουδιά το κρυστάλλινο απόσταγμα που ζεσταίνει τις καρδιές των ανθρώπων. Τα οφέλη της Κρητικής Διατροφής είναι πολύ γνωστά μιας και Διεθνείς Μελέτες & Έρευνες διακεκριμένων επιστημόνων έχουν αποδείξει ότι εξασφαλίζει μακροζωία και καλή υγεία.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο εστιατόριο Αλάι στο Ηράκλειο να γνωρίσετε την Κρητική φιλοξενία δοκιμάζοντας αυθεντικά πιάτα της Κρητικής παράδοσης με ένα καλό κρασί από τα καλύτερα Οινοποιεία της Κρήτης και να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη Παρέα.Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Κρητική

Εύρος τιμής:

10€-20€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

2810228818

Διεύθυνση:

Λεωφ. Δημοκρατίας 55, Ηράκλειο 713 06 - 71306

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: