Περιγραφή L'Abreuvoir

To L’ Abreuvoir στο Κολωνάκι πρωτοάνοιξε το 1965 απο τον Αλέξη Κότση και την σύζυγό του Γιάννα που επιθυμούσαν να ανοίξουν ένα ποιοτικό εστιατόριο στην όμορφη γειτονιά της Αθήνας, το Κολωνάκι. Ο Αλέξης Κότσης με εκπαίδευση στην Γαλλία δημιουργεί ένα μενού το οποίο καθιστά το L’ Abreuvoir ένα από τα αγαπημένα στέκια των καλοφαγάδων από την δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα. Το L’ Abreuvoir με την πάροδο του χρόνου μετατράπηκε από κάτι νεωτεριστικό σε κάτι κλασικό για την πόλη. Σήμερα τα παιδιά του Αλέξη Κότση ο Σπύρος και η Κλαίρη οδηγούν το εστιατόρια σε νέα μονοπάτια σεβόμενοι πάντα την γαλλική παραδοσιακή κουζίνα και την πιστή πελατεία του εστιατορίου.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον κόκορα κρασάτο, την γαλλική παραδοσιακή κρεμμυδόσουπα, τα σπαράγγια Βουργουνδίας, την γλώσσα σχάρας, το φιλέτο Παγιάρ, το φιλέτο ταρτάρ και τον βιολογικό σολωμό Σκωτίας. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα τις γλυκές δημιουργίες όπως την Κρεμ μπρουλε, την μους σοκολάτα, την τάρτα Τατέν και φυσικά τι άλλο από το παραδοσιακό μιλ-φειγ. Αν είσαι ήδη λάτρης της γαλλικής κουζίνας θα ενθουσιαστείς απο το L’ Abreuvoir στο Κολωνάκι και αν δεν είσαι ακόμα σίγουρα μετά από την επίσκεψη σου θα γίνεις.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Γαλλική

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

50€-65€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

210-7229106

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:30-00:30, Τρ: 12:30-00:30, Τε: 12:30-00:30, Πε: 12:30-00:30, Πα: 12:30-00:30, Σα: 12:30-00:30, Κυ: 12:30-00:30
Διεύθυνση:

Ξενοκράτους 51, Αθήνα 106 76 - 10676

Υπηρεσίες: